BronSnijder woninginrichting: creativiteit én vakmanschap

Bron ging in 2008 samenwerken met Meile Snijder. “Het zijn twee oude familiebedrijven. Bron komt uit Holwerd en Snijder uit Stiens, waarna we als BronSnijder verder zijn gegaan. Sinds 2021 hebben we ook een vestiging in Heerenveen.”

Filosofie

Vloeren, raamdecoratie, behang, kasten op maat, zwart stalen deuren, het plaatsen van wanden: het is slechts een greep uit het assortiment van BronSnijder. “We hebben als filosofie dat wanneer de klant bij ons in de showroom komt, onze stylisten zorgen voor inspiratie en een interieurplan. Als de klant akkoord is met het plan en de offerte kunnen ze de sleutel van hun woning aan ons geven en daarna zorgen we dat hun woning van voor naar achteren wordt aangepakt. Dit gaat zelfs zo ver dat we ook vloerverwarming, het verven en behangen voor de klant regelen. We willen de klant ontzorgen en ze een thuisgevoel bieden door onze creativiteit en vakmanschap.”

BronSnijder is aangesloten bij Woninginrichting Aanhuis.nl, een landelijke organisatie die onder andere bekend is van VT Wonen. “In samenspraak met de klant kunnen we hun nieuwe woning van boven tot onder inrichten of een bestaand huis updaten. Ze kunnen ons de sleutel geven net zoals in het tv-programma, waarna we alles in huis aanpakken en ervoor zorgen dat de bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. Door bij ons aan te kloppen hebben ze één aanspreekpunt”, aldus Martinus Bron .

In totaal heeft BronSnijder 23 werknemers in dienst, waaronder eigen vakbekwame stoffeerders, interieurstylisten, monteurs en parketteurs, schilders, behangers en planners. “Daarnaast maken we gebruik van zzp’ers. Samen zorgen we voor goede service en maatwerk, waar veel vakmanschap bij komt kijken.”

Coherent ondernemen

BronSnijder doet er alles aan om hun werknemers een leuke werkomgeving te bieden. “Het gaat niet alleen om euro’s verdienen, maar we willen naast tevreden klanten ook graag blij personeel. Het is die combinatie die we nastreven. We proberen in overleg met de werknemers om individueel maatwerk te leveren door bijvoorbeeld te kijken naar flexibele arbeidsuren, waar iemands talent het beste past in het bedrijf en waar iemand wel of niet energie van krijgt. Zo proberen we vorm te geven aan coherent ondernemen.”

Met de uitbreiding van BronSnijder in Heerenveen heeft het bedrijf eerst voldoende uitdaging voor de toekomst. “We willen het tweede filiaal net zo succesvol maken als de vestiging in Stiens. Voor onze afdeling projectinrichting zien we veel kansen om onze filosofie toe te passen bij de inrichting van bedrijven en instellingen. Maar als we eerst ons vakmanschap goed laten zien, komt dat vanzelf op ons pad.”

Vergelijkbare berichten