BZN Sloopwerken en Asbestsanering wijzigt naam in Revoort Slopen & Saneren

Revoort staat voor vernieuwing (re) en vooruitgang (voort). En laat zien dat slopen en saneren niet alleen over afbreken gaat, maar vooral over ruimte maken voor iets nieuws.

Bedrijfsleider Germen Hooiveld: “BZN Sloopwerken en Asbestsanering is al 20 jaar een begrip in Noord- en Oost-Nederland. Door onze enorme vakkennis en ervaring bewijzen wij keer op keer vakmanschap en kwaliteit. Hierdoor zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt. De nieuwe naam Revoort doet dan ook recht aan het bedrijf dat er nu staat.”

De nieuwe naam is op bijzondere wijze door alle medewerkers van BZN onthuld. Prints met delen van het nieuwe logo werden in een workshop icecarving met precisie uit het ijs ‘gesloopt’. Oud eigenaar Dolf van der Laan kreeg de eer om de prints in de juiste volgorde te leggen. Zo werd door alle medewerkers gezamenlijk ruimte gemaakt voor het nieuwe logo met de nieuwe naam.

Revoort blijft dé specialist op het gebied van slopen en saneren. Maar ook voor grondwerk, renovatieprojecten en calamiteiten staat het team dag en nacht klaar. BZN gaat verder onder een andere naam, met dezelfde passie.

Delen via

Vergelijkbare berichten