Cadix Drachten “Beste Opleider van Nederland”

Cadix staat bekent als CAD-kenniscentrum en heeft opleidingslocaties door heel Nederland, met het hoofdkantoor op industrieterrein Azeven Noord in Drachten. Cadix is genomineerd voor deze prijs in meerdere categorieën. Op 1 november is de uitreiking van de totaal 10 verschillende awards zoals IT, Techniek, Onderwijs, zorg en management.

 

Cadix adviseert haar klanten en opdrachtgevers bij het gebruik van toonaangevende ontwerpsoftware. Ze leveren met name oplossingen voor de bouw/architectuur en werktuigbouw met behulp van onder ander het ontwerpsoftware Revit, Inventor, Solidworks en AutoCAD. Door de uitgebreide marktkennis en de focus die zij hebben, zijn ze iedere keer in staat om goede passende pragmatische oplossingen te bedenken en te realiseren. Dit heeft ertoe geleid dat de trainingen van Cadix genomineerd zijn voor Beste Opleider van Nederland.

 

Opleiders worden beoordeeld op inhoud, trainer, organisatie en contact. Cursisten kunnen vanaf 1 oktober in verschillende categorieën zelf een oordeel geven over zijn of haar favoriete opleider via de website www.besteopleidervan.nl. Cadix heeft naast het predicaat ATC (geautoriseerd trainingscentrum) ook de status van ACC (geautoriseerd examen centrum). Hiermee voldoet Cadix aan de hoogste norm dat Autodesk stelt aan haar trainingscentra. Hierdoor is de kwaliteit van de opleidingslocaties en de kennis van de specialisten, dat met grote regelmaat getoetst wordt, gewaarborgd.

 

De Verkiezing Beste Opleider van Nederland is een initiatief van Evalu, ontwikkelaar van een evaluatietool voor opleiders. De verkiezing wordt daarnaast ondersteund door Springest, een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor professionele cursussen.

Delen via

Vergelijkbare berichten