Camping recreatiecentrum Lauwersoog vaart!

Eigenaar Jelle Bos: Er was in het noorden geen enkel schip waarmee mijn gasten en de bewoners van de regio individueel het Wad op konden, dus doen we het nu maar zelf!

Maar ook in het laagseizoen kunnen wij nu nog meer aanbieden in combinatie  met bijvoorbeeld Het Booze wijf. Niet alleen een aanwinst voor ons, maar ook voor de hele regio.

De Silverwind, welke voorheen lijndiensten vanuit Dokkum voer, zal in de zomermaanden vanuit Lauwersoog diverse tochten gaan varen.

De kern van deze rondvaarten liggen in het beleven van de prachtige natuurgebieden die wij hier rijk zijn: Nationaalpark Lauwersmeer, werelderfgoed Waddenzee en Nationaalpark Schiermonnikoog.

Tijdens deze vaartochten kan men zeehonden zien of worden er met een klein visnet garnaaltjes en visjes opgevist die men kan bekijken in een speciale bak en met de gratis beschikbare verrekijkers genieten van de omgeving.

Tevens zijn er deze zomer overtochten naar Schiermonnikoog waar men gebruik kan maken van diverse activiteiten en arrangementen.

Naast de dagtochten is er het hele jaar de mogelijkheid om het schip af te huren voor individuele groepstochten, eventueel in combinatie met de faciliteiten van restaurant Het Booze wijf, waarbij diverse catering mogelijkheden worden aangeboden.

Uniek is de mogelijkheid om het schip af te huren voor bijvoorbeeld een vergadering terwijl het afgemeerd ligt aan de steiger bij het Booze wijf, vanuit de bovensalon is er uitzicht over het Lauwersmeer.

Via www.lauwersoog.nl of 0519-349133 vindt u alle informatie betreffende het schip en de mogelijkheden.

Delen via

Vergelijkbare berichten