Carrière Choreograaf Marcella: ‘Laat zien waar jij voor staat’

Als Carrière Choreograaf inspireert en motiveert Marcella Andringa mensen die een stap willen zetten in hun carrière door met zichzelf aan de slag te gaan. ,,Alles draait hierbij om persoonlijke en professionele ontwikkeling”, aldus de ondernemende Friezin. ,,Het is belangrijk om te blijven investeren in jezelf en in je bedrijf.”

Ze verdiept zich in de mens achter de mens, zo gaat de 54-jarige Marcella verder. ,,Mensen inspireren, bewustmaken van hun eigenheid en in beweging zetten, daar ligt mijn hart. Ieder mens is uniek en heeft een vaak verborgen schat aan talent en vaardigheden. Ik richt me op branding, impact en stijl. De kracht hiervan ligt in het vermogen om jezelf te laten zien met je persoonlijkheid, wat je in je mars hebt en waar je voor staat. Branding is jouw unieke visitekaartje. Dit kun je versterken met stijl in communicatie, kleding en uitstraling. De combinatie vergroot zelfvertrouwen, zet jezelf en/of je bedrijf op de kaart, opent deuren en helpt om versneld professionele doelen te bereiken. Met impact.”

Dansen

Ze vergelijkt haar werk met dansen, de rode draad in haar leven. ,,Ik heb mijn hele leven gedanst. In mijn werk met mensen gaat het over stappen durven zetten met overtuiging, strategie en balans. Daar is moed en energie voor nodig en daar ligt de overeenkomst met dansen. Dansen heeft mij gesterkt door te zoeken naar mijn houding, te blijven oefenen en uit mijn comfortzone te komen. Door mezelf te blijven aanscherpen en te werken aan nieuwe choreografieën, durfde ik mijn vrouwelijke kracht te laten zien. Dat gaf me vertrouwen in mezelf en vleugels als ondernemer. In een carrière is dat vaak ook zo. Je hebt een plan, maar hoe bereik je je doel? Wat moet je ontwikkelen? Met mij kom je uit je comfortzone, maak je een DIVE en zet je de volgende stap. Boek je mij als spreker of presentator, dan zet ik de deelnemers letterlijk in beweging.”

Unieke combinatie

Marcella heeft haar bedrijf – gevestigd in het hartje van Leeuwarden – verder verdiept. ,,Het begon met kleding als taal en zichtbaarheid. Tijdens het werken met ondernemers en professionals zag ik dat ze naast mijn boost als stijlinspirator ook op andere vlakken zichzelf wilden verdiepen en ontwikkelen.  

Reden voor Marcella om haar bedrijf opnieuw op de kaart te zetten door het gebruik van nieuwe tools. Bovendien legt ze meer nadruk op emotionele intelligentie en sociale vaardigheden. ,,Om die verandering in één woord te vangen, was voor mij snel helder: Carrière Choreograaf. Als Carrière Choreograaf werk ik met het DIVE-model die gericht is op vier ontwikkelthema’s. Daarnaast blijf ik ook stijlinspirator. Samenwerken met mij bestaat uit deze unieke combinatie.”

Emotionele Intelligentie

Met de opkomst van Artificial Intelligence (AI) is het meer dan ooit nodig om meer nadruk te leggen op de emotionele intelligentie als versterker van een carrière, vindt Marcella. ,,Naarmate routinematige taken worden geautomatiseerd, is het belangrijk dat mensen en bedrijven meer inzetten op ontwikkeling van sociale en emotionele vaardigheden, gedurende de hele carrière.”

Female touch

Ze doet haar werk met passie en een female touch, benadrukt de Carrière Choreograaf. ,,Ik sta voor gelijkwaardigheid”, aldus de winnares van de Vrouw in de Media Award Friesland in 2018. “Ik stop  vrouwelijkheid in het ondernemerschap. Al meer dan vijftien jaar laat ik met mijn bedrijf mensen zien waar ze voor staan, met als resultaat groei, succes en energie. En dat gun ik iedereen. Niet alleen als persoonlijkheid, maar ook als werknemer en wereldburger. Als ik daar een bijdrage aan mag leveren, dan is dat voor mij een stuk werkgeluk.”

Vergelijkbare berichten