Cees Veerman praat agrariërs bij over mondiale ontwikkelingen

Veerman is boer, ondernemer, econoom, hoogleraar, politicus en begenadigd spreker. Hij weet zijn publiek en zeker boeren mee te voeren in ingewikkelde materie met treffende helderheid. Veerman betoogt dat wijsheid belangrijker is dan kennis. Tijdens zijn inleiding schetst hij het grote belang van Europa. Als geen ander ziet hij kansen voor ondernemers.

Naast Veerman spreekt Pieter Winter, agrarisch ondernemer met drie sterke pijlers onder zijn bedrijf. Pieter Winter heeft samen met zijn compagnon het bedrijf Agro Giethoorn, geen alledaags bedrijf. In de Giethoornse polder doemen vier forse silo’s op voor een 2 MW biovergister, stallen voor circa 170.000 vleeskuikens, aardappelschuren, een graanopslag, een fraaie boerderij en een nieuwe bedrijfswoning. Met ongeveer 450 hectare in gebruik, gemiddeld acht medewerkers en een omzet van 10 miljoen euro behoort Agro Giethoorn tot de grote jongens in de sector. Pieter Winter is een enthousiast spreker met een duidelijke visie op samenwerking met melkveehouders.

De winterseminar op 12 februari wordt aangeboden door Flynth adviseurs en accountants. Kijk op: www.flynth.nl/winterseminar of bel (0592) 30 30 30.

19.30 – 22.30 uur: Het Fries Congres- en Evenementencentrum Drachten, Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten  

Delen via

Vergelijkbare berichten