Ondernemend Friesland nieuws

Centrale radio op de werkvloer zorgt voor prettige werksfeer

Centrale radio op de werkvloer zorgt voor prettige werksfeer

In distributiecentra en supermarkten zijn werknemers momenteel dag en nacht keihard aan het werk om Nederland te voorzien van levensmiddelen. Voor hen biedt radio op de werkvloer plezier in deze lastige tijd. Op 2 april is het de Nationale Dag 'Radio op de Werkvloer’, een dag waarop we aandacht vragen van werkgevers om extra goed voor hun hardwerkende medewerkers kunnen zorgen door hen te voorzien van goede radio.

,,Tijdens die dag willen we onze expertise graag aanbieden aan bedrijven die juist nu keihard aan het werk zijn om heel Nederland van brood, groente en fruit en toiletpapier te voorzien. We hebben tot 9 april een mooie actie’’, zegt Jelle Heeringa van Inferno Audio Visueel, het bedrijf dat is gespecialiseerd in centrale radio op de werkvloer. ,,Tot die datum bieden onze leveranciers 250 euro korting op internetradio én een gratis geluidsplan voor uw bedrijf.’’

 

Nederland werkt met muziek op de werkvloer. Maar hoe vaak komt het niet voor dat zo’n radio stoort. Of dat er verschillende radio’s door elkaar heen loeien? Centrale radio op de werkvloer is daarvoor dé oplossing.

 

Je ziet het voor je, die geërgerde gezichten wanneer het volume van de radio in de werkplaats of fabriek harder wordt gezet. De werknemers die in distributiecentra, op de bouw of in logistieke overslagplaatsen klagen over de keuze voor een bepaalde radiozender.

 

Het is écht over en uit voor de draagbare radio’s die her en der verspreid over de werkplekken staan. Radio op de werkvloer bevordert de productiviteit, de sfeer en liefst 81 procent van de werknemers vindt werken met muziek zelfs leuker dan zonder. ,,Maar werkgevers moeten wel zorgen voor eenheid. Drie verschillende radiozenders door in elkaar werkt natuurlijk niet. We hebben daar perfecte oplossingen voor. Bovendien ontstaat er een prettigere werksfeer en is er veel minder discussie’’, zegt Van den Berg.

 

NATIONALE DAG ‘RADIO OP DE WERKLVOER’

Om Nederland kennis te laten maken organiseert Inferno Audio Visueel in samenwerking met Apart Audio Nederland op donderdag 2 april de Nationale Dag Radio op de werkvloer. Audio-specialisten zoals Inferno Audio Visueel geven gratis uitleg en maken geluidsplannen door heel het land om zo muziek weer mee te laten werken in Nederlandse bedrijven. Uiteraard houden we de veiligheidsvoorschriften van de overheid in stand en is het ook mogelijk om via een videoverbinding met de audio-specialisten in contact te komen.

 

Kijk hier voor meer informatie over de Nationale Dag Radio op de werkvloer?

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie
Kenneth Smith_Hr H Roelfsema
Hans Roelfsema
Kenneth Smit
Persoonlijke ontwikkeling