Chantal Prins organiseert Masterclass Power Presenteren voor Vrouwen

80% is non verbale communicatie

“Slechts 20% van je boodschap wordt bepaald door wat je zegt, 80% van je boodschap wordt bepaald door je nonverbale communicatie. Met mijn masterclasses en trainingen focus ik op die 80%, daar kunnen vrouwen veel winst uit halen”, aldus Chantal Prins, stijlexpert en trainer in non verbale communicatie.

Zichtbaarheid vergroten

Chantal Prins werkt met ondernemers, vrouwen in managementposities en topvrouwen uit diverse sectoren. Prins merkt dat veel vrouwelijke ondernemers minder zichtbaar en aanwezig zijn dan hun mannelijke evenknieën: “Naar mannen wordt automatisch geluisterd, vrouwen moeten daar vaak hard voor werken. Deze Masterclass geeft hen handvaten om hun zichtbaarheid te vergroten. Want je kunt nog zo goed in je vak zijn, wanneer je jouw business niet goed voor de bühne krijgt, scheelt dat omzet, aanzien en geluk en plezier in je werk. En dat kan anders!”

Masterclass

De Masterclass bestaat uit 2 trainingen, gericht op het versterken van de non-verbale communicatie en het aanscherpen van de persoonlijke presentatie. Met speciale oefeningen leren deelnemers om de zenuwen onder de knie te krijgen tijdens presentaties en vergaderingen om zich vervolgens met lef te presenteren. De deelnemers krijgen daarnaast intensieve persoonlijke begeleiding en een mini-stijlrecept om hun uiterlijke presentatie te versterken.

10-jarig jubileum

Chantal Prins Image & Styling viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. In dit kader lanceert Prins de komende maanden 10 bijzondere acties speciaal gericht op vrouwen. De eerste actie is de lancering van de Masterclass Power Presenteren voor Vrouwen tegen de speciale actieprijs van 395 euro. Deze speciale prijs geldt voor deelnemers die zich in februari en maart aanmelden. 

Delen via

Vergelijkbare berichten