CLAFIS Maritiem zet sponsoring SKS voort

“Skûtsjesilen is een beleving in Friesland”, aldus CLAFIS Maritiem manager Hylke Hoekstra. “De traditie, de authentieke uitstraling, dát is wat CLAFIS Maritiem aanspreekt. Dit hebben we in het eerste jaar als co-sponsor mogen ervaren. Het sluit naadloos aan op onze eigen missie: het behouden van Nederlandse kennis en ervaring ten behoeve van de nationale en internationale scheeps- en jachtbouw. Bovendien functioneren schipper en bemanning aan boord van een skûtsje als één team. Net als bij ons”, verklaart Hoekstra. “Scheepsbouw is ook teamwork. Een schip bouw je niet alleen. Dat doe je samen!”

 

CLAFIS Maritiem is een specialistische tak van het overkoepelende CLAFIS Ingenieus. Maritiem is opgericht in 2010 en ontstaan vanuit de behoefte aan specialistische kennis op het gebied van scheepsbouw in de breedste zin van het woord. De medewerkers van CLAFIS Maritiem hebben de juiste kennis en ervaring in huis om een compleet project zowel nationaal als internationaal te kunnen ondersteunen en te begeleiden.

 

“CLAFIS Maritiem biedt oplossingen op het gebied van design, engineering, projectmanagement, supervision en commissioning”, zegt CLAFIS manager Alex Berends. “Door onze projectmatige aanpak kunnen wij onze maritieme specialisten inzetten daar waar het nodig is. En vooral wanneer het nodig is. Flexibiliteit in combinatie met kennis en ervaring. Daarin ligt onze kracht!”

Delen via

Vergelijkbare berichten