ate van der meer
Ate van der Meer Snakeware Internet en Marketing specialist

Ate van der Meer is Marketing specialist en medeoprichter van Snakeware, een technologie en web ontwikkelingsbedrijf met kantoren in Sneek, Amsterdam, Riga en New York. Ate denkt graag outside the box om creatieve oplossingen mogelijk te maken en is een zeer ervaren internet strateeg en communicatiespecialist, innovator en marketeer. Ate zijn bevindingen leest u met vaste regelmaat in OF magazine. Wilt u ook de andere columns van Ate lezen? Kijk dan op zijn eigen OF's specialisten forum.

Friesland wordt het helemaal

Ik weet niet of het jullie al opgevallen is maar ik merk aan alles dat Friesland het helemaal wordt de komende jaren. ‘Hoezo?’ ,hoor ik u denken. Wel, alle signalen voor een periode waarin authenticiteit, betrouwbaarheid en een nuchtere en praktische inborst het verschil maken wijzen onze kant op. Want laat dat nu zaken zijn die ons passen als een maatpak. Uw Friese bedrijf is een sterk merk, het was waarschijnlijk alleen een tijdje minder zichtbaar doordat de bling bling van andere ondernemingen uw welgemeende en oprechte schijnsels, toch altijd in alle bescheidenheid, deden verbleken bij de pracht en praal die zij ten toon spreiden. Welnu, ik heb goed nieuws voor iedere ondernemer uit Friesland. De tijden dat een ander u laat verbleken is voorgoed voorbij. Met een nieuwe tijdsgeest in het vooruitzicht wordt ondernemen vanuit Friesland het helemaal!

 

Wij moesten vanuit Friesland lang het onderspit delven, en hebben wij helaas op het randje van de eurocrises ons Friese financiële instituut Friesland Bank moeten opgeven aan het westen. Maar nu is het tijd voor de ommekeer. Zo’n beetje alle grote Friese merken van gisteren zijn in de tijdsgeest van de afgelopen decennia verkocht of verdwenen. Is dat jammer? Voor mensen met een hang naar folklore of een hang naar nostalgie mischien. Maar ik zeg :nee helemaal niet! De tijd waarin wij nu leven biedt bestaande en nieuwe Friese ondernemingen enorme kansen om te groeien, bloeien en te stralen als nooit tevoren.

 

De nationale en internationale vraag naar authentieke producten en diensten van betrouwbare en hardwerkende ondernemers die met een nuchtere blik en praktische kijk op de wereld juist nú het verschil kunnen maken: daar is wereldwijd behoefte aan. Dus is zeg oprecht Friesland wordt het helemaal en adviseer iedereen dit vandaag nog uit te stralen.

 

Maar dan moeten wij wel met zijn allen investeren in meer zichtbaarheid. Zet de schijnwerper eens op uw bedrijf en roept u gerust eens in een blad als dit, via een landelijke campagne of online dat u bestaat en dat u vanuit Friesland Nederland en de hele wereld graag tegemoet komt met de meest uiteenlopende producten van tiptop kwaliteit.

 

Ik weet zeker dat er vele deuren voor u opengaan en dat u met uw nuchtere en praktische kijk op ondernemen met menig opdracht en een niet te onderdrukken glimlach via afsluitdijk of polder weer onze mooie provincie binnen rijdt om met uw team van gemotiveerde medewerkers de producten en diensten stipt binnen de afgesproken tijd en budget te leveren. Het resultaat laat zich raden: Friesland wordt het helemaal!

Onze specialisten
Sandra Arkesteijn foto close up grijs
Sandra Arkesteijn
Arkesteijn
Marketing & strategie
Tine zw-wit
Tine van Knijff-van Hijum
Kijk op Uitgevers/OF
(Hoofd)redactie
foto Sicco
Sicco Huisman
Rabobank
Duurzaam ondernemen
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Jessica Kuiken zwart wit
Jessica Kuiken
Marketing Crew
Marketing
Ronald-Zijlstra-OKE-PC_zwartwit
Ronald Zijlstra
Oké-PC IT Burgum/Dokkum
ICT-diensten
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie
Kenneth Smith_Hr H Roelfsema
Hans Roelfsema
Kenneth Smit
Persoonlijke ontwikkeling
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jan-Willem-Sietsma-Technaut
Jan Willem Sietsma
Technaut
Duurzaam ondernemen