Commissaris van de Koningin opent Ondernemersplein Fan Fryslân op BCD

Binnen het Ondernemersplein Fan Fryslân kunnen ondernemers onder andere gebruik maken van de diensten van de Kamer van Koophandel, Syntens Innovatiecentrum, NOM, provincie Fryslân en projectbureau A7Westergo. Daarnaast weten we de weg naar vele andere organisaties te vinden die van belang zijn voor ondernemend Fryslân en door die bundeling van kennis, krachten en middelen versterken we de regionale economie.

Het Ondernemersplein wil dé ontmoetingsplek voor ondernemers zijn. Met de actie haal een volle bak trekt het Ondernemersplein ondernemers naar de stand op 20 en 21 maart. Tijdens de Bedrijven Contactdagen laten we zien dat het Ondernemersplein van en voor ondernemers is, vervolgt Margriet Bouma. We willen niet alleen ondernemers in verbinding brengen met elkaar maar ook de mogelijkheden in samenwerking met onderwijs en overheid stimuleren. We bieden op 20 en 21 maart een interessant workshopprogramma aan rondom actuele thema’s, zoals de zin en onzin van social media en innoveren door verbindingen aan te gaan, maar ook aandacht voor de diverse innovatiefondsen en octrooien.

Spreekdag Duitsland
Partner KvK Noord organiseert op 21 maart een spreekdag Duitsland voor Friese ondernemers die zaken (willen) doen over de grens. Ondernemers kunnen dan bij diverse vakspecialisten terecht met vragen op het terrein van inkomstenbelasting, sociale verzekeringen, afdracht BTW en juridische vragen bij export en import.

Delen via

Vergelijkbare berichten