Creatieve snelkookpan werkt aan innovatie voor Serious Request

Organisaties kunnen een innovatievraag laten oplossen door de denktank. Zo brengt Zorggroep Alliade een vraag in over de bewegingsvrijheid van zwaar geestelijk en/of lichamelijk gehandicapten. Hoe kunnen deze mensen meer bewegen in hun rolstoel zonder tussenkomst van een medewerker. Het bevorderen van de zelfstandigheid van deze mensen zou een grote winst zijn voor alle betrokken. 

Rijkswaterstaat wil graag aan de slag met de kwaliteit van de producten en diensten die zij aan het publiek leveren. Wat mag de weggebruiker bijvoorbeeld verwachten en wat is de tegenprestatie als er niet wordt voldaan aan de afgesproken kwaliteit. De provincie Fryslân wil graag weten hoe buitenlandse studenten betrokken kunnen worden bij het aantrekken van buitenlandse toeristen. De inzet van deze studenten kan zorgen voor een enorme impuls van de toeristische sector. 

Aan het einde van de dag worden alle oplossingen van de innovatievraagstukken gepresenteerd. Eveneens wordt dan het binnengehaalde bedrag bekend gemaakt. Waarom Serious Innovation?
Toen bekend werd dat Serious Request naar Leeuwarden kwam, wilde alle initiatiefnemers van Serious Innovation zich daar meteen voor inzetten. De kracht die met Serious Request gepaard gaat, het gemeenschapsgevoel van samen voor één doel gaan, is wat het tot een groot succes maakt. Met Serious Innovation willen we niet alleen geld inzamelen maar ook de gezamelijke energie in innovatie omzetten: zo werkt het steunen van het goede doel ook voor de Nederlandse gemeenschap. 

Wie organiseert Serious Innovation?
Serious Innovation vindt op 12 oktober plaats in het Crystalic Business Center te Leeuwarden en is een initiatief van drie Leeuwarder ondernemers; Matthijs Numan (Numanagement), Frans Scheepens (Silent Partners) en Detmar Ypma (Crystalic). Vanuit de gedachte 'delen is het nieuwe hebben' werkt een groeiende groep van meer dan 10 enthousiastelingen uit Leeuwarden heel hard om van het evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Delen via

Vergelijkbare berichten