Crystalic introduceert horecaconcept koffie & lunch

Crèche, fitnessruimte en lunchroom onder één dak

Naast het nieuwe koffie & lunch biedt Crystalic al een kindercrèche en fitnessruimte aan haar huurders. Allard van der Velden, namens Crystalic: “Crystalic wil verder gaan dan andere ondernemerspanden. We kijken vooruit, naar wat onze huurders nodig hebben, nu en in de toekomst. Crystalic is een ondernemersstad.”

Veranderende marktvraag

Henk Deinum, wethouder Economie, Ruimtelijke ordening en Gebiedsontwikkeling en locoburgemeester van Leeuwarden, benadrukt hoe belangrijk het is om met de tijd mee te gaan. Door een compleet concept te bieden, voldoe je aan de veranderende marktvraag. Daarmee draagt Crystalic volgens hem bij aan de groeiende Leeuwarder economie.

A-locatie

Henk Deinum: “Het gebied rondom Crystalic is daarnaast – mede door de komst van de Haak om Leeuwarden – uitgegroeid van een b-locatie naar een a-locatie. De IJshal is een mooie toevoeging en er staan nog meer mooie ontwikkelingen op de agenda.” Hij refereerde daarmee onder andere naar de mogelijke nieuwe locatie voor het Cambuur stadion.

Hamburger vernoemd naar Henk Deinum

In plaats van een lintje door te knippen, opende de wethouder koffie & lunch op smakelijke wijze. Jesmer Doele, gastheer van koffie en lunch en volgens Deinum de beste gastheer van Friesland, riep speciaal voor deze gelegenheid de ‘locoburger’ in het leven. "Als eerste locoburgemeester ter wereld is er een hamburger naar mij vernoemd, met een mooie 'sipel op 'e toer'. Ik ben nog nooit zo trots geweest!”, aldus Henk Deinum.

Delen via

Vergelijkbare berichten