Curves Sneek introduceert Curves Complete

Afslankprogramma

Onderzoeken van de A&M Universiteit van Texas wijzen het uit: Curves Complete levert meer resultaten op dan andere bekende afslankprogramma’s. Deelnemers raakten in een periode van 16 weken 6,4 kilo vet kwijt, terwijl vrouwen die een ander bekend afslankprogramma volgden 2,9 kilo kwijtraakten. Het succes van Curves Complete komt voort uit de combinatie van fitnesstraining met persoonlijke weekmenu’s en deskundige coaching. De opbouw van spiermassa stimuleert de stofwisseling (omdat spieren meer energie verbruiken dan vet) met als resultaat dat verloren kilo’s ook weg blijven.

 

Flexibel maaltijdplan

Het Curves Complete Maaltijdplan past perfect bij het programma van krachttraining en cardiofitness. Het flexibele plan is verdeeld in drie fases waarin steeds drie uitgebalanceerde maaltijden en twee snacks per dag zijn opgenomen. De maaltijden zijn ook geschikt om met een gezin te eten. In combinatie met het Curves fitnessprogramma stimuleert Complete Maaltijdplan de afbraak van vetten.

 

Wat is Curves?

Veel vrouwen hebben niets met sportscholen. Ze weten er de weg niet, voelen zich ongemakkelijk en missen persoonlijke begeleiding. Bij Curves doe je onder begeleiding van een coach een Total body work-out in slechts dertig minuten in een motiverende omgeving en met andere vrouwen.

Delen via

Vergelijkbare berichten