Cyscom officieel distributiepartner in Benelux van Stormshield

Cyscom is verheugd om haar officiële partnerschap voor de Benelux met Stormshield Cybersecurity aan te kondigen. Stormshield is een gerenommeerde dochteronderneming van Airbus SAS, en dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende groei en toewijding van Cyscom BV aan de cybersecuritysector.

Als distributeur van Stormshield Cybersecurity zijn we trots om deel uit te maken van de Europese familie van cybersecurityoplossingen. De producten van Stormshield worden in Europa ontwikkeld en hebben bewezen succesvol te zijn in diverse sectoren. Onze firewalls worden ingezet om netwerken nog beter te beveiligen, wat van cruciaal belang is in deze tijd van toenemende digitale dreigingen.

Breed scala

Cyscom BV bedient een breed scala aan ondernemingen, waaronder de medische sector, defensie, industrieën en het reguliere MKB. Of het nu gaat om de bescherming van gevoelige medische gegevens of de beveiliging van kritieke bedrijfsinformatie, wij streven ernaar om optimale cybersecurityoplossingen te bieden die aan de hoogste normen voldoen.

Digitale beveiliging

Wanneer u kiest voor de producten en diensten van Stormshield/Cyscom, kiest u voor een vertrouwde Europese cybersecurityprovider. Onze toewijding aan digitale beveiliging biedt u gemoedsrust, wetende dat uw IT-infrastructuur en gegevens veilig zijn achter het digitale schild. We zijn tevens actief in de industriële markt (OT) en bieden uitgebreide oplossingen om ook hier de veiligheid van kritieke systemen te waarborgen. Dit partnerschap markeert een spannend nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Cyscom BV en versterkt onze positie als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige cybersecurityoplossingen. We zien ernaar uit om samen te werken met ICT-organisaties en Industriële Automatiseringsbedrijven in de Benelux en hen te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen die de industrie te bieden heeft

Vergelijkbare berichten