Datacenter Fryslân ISO 27001 gecertificeerd

In de nazomer van 2011 is het startsein gegeven voor de certificering. Het gehele traject heeft één jaar in beslag genomen. Alle bedrijfsprocessen zijn beschreven, de wijze van informatiebeveiliging vastgelegd en de bewaking ervan wordt digitaal bijgehouden. De certificering hield tevens de invoering van een passend registratiesysteem in, waarmee de archivering van de “plan, do, check, act” cyclus is gewaarborgd. Bijkomend voordeel is dat hierin tevens de uitvoering van het energie efficiency plan kon worden opgenomen.

 

Het certificaat geeft klanten van het datacenter de kwaliteitswaarborg die nodig is voor de inschrijving bij aanbestedingen of de betreding van nieuwe en buitenlandse markten.

 

Over DataCenter Fryslân

 

DataCenter Fryslân te Leeuwarden is het eerste High Power datacenter in Friesland. DataCenter Fryslân wil met dit concept haar klanten helpen vooruitstrevende data en ICT uitwijkconcepten neer te zetten en andere bedrijven te stimuleren tot de ontwikkeling van professionele en duurzaam innovatieve diensten op het knooppunt van netwerken.  

Wij ondernemen met hart voor onze omgeving en met aandacht voor mensen vanuit ons hoofdkantoor in het noorden van het land. Nuchter en betrouwbaar zijn wij uw partner in continuïteit.

Delen via

Vergelijkbare berichten