De Libbensbeam heet nu Bureau Infinity

Joke Nauta viert begin maart dat haar praktijk haar 14e verjaardag viert. Sinds november vorig jaar heeft ze ook gekozen voor een nieuwe naam: Bureau Infinity. “Bureau Infinity dekt meer de lading wat betreft mijn insteek en rode draad in alles wat ik doe”, zo vertelt Joke. “Die rode draad is reïncarnatie en vooral wat de impact daarvan is op ons leven in het hier en nu”.

“Ik kom veel kinderen, maar ook volwassen tegen in mijn praktijk, die onverklaarbare klachten en angsten hebben. Vaak is dit niet te herleiden naar een gebeurtenis in dit leven en meestal heeft het dan te maken met iets onverwerkt uit een vorig leven”, aldus Joke.

“Het zijn niet alleen onverklaarbare angsten en/of klachten waarmee klanten bij mij komen”, vertelt Joke enthousiast. “Ook kinderen die paranormale ervaringen hebben, zoals het zien van overleden dierbaren of andere entiteiten. Dit kan soms voor veel verwarring en angsten zorgen, denk bijvoorbeeld aan ineens weer bedplassen of niet meer alleen durven slapen. Zodra ik ze uitleg wat er precies gebeurt en wat je er eventueel aan kunt doen, ontstaat de rust direct weer”.

“Naast het paranormale, (wat voor mij heel normaal is, dus ik vind de term soms wat raar gekozen. Het is wel de meest gangbare en herkenbare naam, dus ik gebruik hem toch maar) kijk ik ook naar de systemische onderlaag die vaak nog van grote invloed is op ons gedrag in het hier en nu. Dat doe ik vooral met volwassenen: waar komt bepaald gedrag vandaan, waarom reageer ik zo, etc. Door een individuele opstelling te doen, komt er veel helderheid bij degene die de opstelling doet.

Ten slotte heb ik ook veel gesprekken met mensen die te maken hebben met afscheid en rouw. Door mijn andere kijk op de dood bied ik mensen een ander perspectief. Liefde is oneindig en kan niet sterven, de verbinding met de mensen die we lief hebben, blijft bestaan. Dat blijkt uit de vele fotoreadingen die ik van overledenen heb gedaan. Altijd is de boodschap uiteindelijk dat de liefde elke grens voorbij gaat, zelfs die van de dood: liefde voorbij de dood…

Joke Nauta geeft ook regelmatig lezingen en voorlichting op bijvoorbeeld scholen en bij zorgprofessionals. “Mijn wens is dat er steeds meer begrip komt voor het paranormale, zodat dat niet meer als abnormaal wordt beschouwd, maar als doodnormaal! Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op de vernieuwde website.

Vergelijkbare berichten