De Pleats introduceert bijzondere jubileumthee: Samen Thee

Geesje Duursma: ,,Ons motto Altijd Gastvrij is in dit jubileumjaar ook vooral Samen Gastvrij; gastvrijheid maak je samen. Onze high tea’s en thee met zelfgemaakt gebak uit eigen keuken zijn erg populair. Zo kwamen we op het idee daar iets aan toe te voegen; wij doen nu eenmaal graag iets extra’s voor onze gasten. Samen met de KrûdWiizer hebben we een Samen Thee bedacht.”

Tjitske Postma van de KrûdWiizer in Noardburgum, een Praktijk voor Kruiden en Natuurlijke Gezondheid, stelde de thee samen. ,,De thee bestaat uit anijs, driekleurig viooltje, framboos en hondsdraf. Elk van deze ingrediënten heeft een eigen betekenis en samen vormen ze een heel ‘communicatieve thee’; echt een thee om samen te drinken. Zo staat anijs voor contacten leggen en samenwerken, framboos voor bescherming en originele ideeën, hondsdraf voor het aandacht geven aan iemands kwaliteiten en het driekleurig viooltje heeft zoveel kracht, dat het in staat is om iedereen gelukkig te maken.”

Verbinding
De Pleats is een bruisende horecagelegenheid: een plek waar mensen contact maken met elkaar, waar verbindingen worden gelegd, waar aandacht voor elkaar een eerste prioriteit is. ,,En waar natuurlijk heerlijk kan worden gegeten en gedronken!”, voegt Geesje Duursma toe.

,,Wij willen met deze thee echt iets toevoegen. Wij gunnen onze gasten het allerbeste, ook op het gebied van gezondheid en het onderhouden van waardevolle verbintenissen met anderen. Zo’n bijzondere thee als Tjitske samenstelt, kan niet anders dan daarin een extra zetje geven.”

Tjitske bevestigt dat een zorgvuldig samengestelde thee die me aandacht wordt gezet en gedronken, een louterend effect heeft op wie hem drinkt. ,,En deze thee is bij uitstek geschikt om samen te drinken. Ik heb er met veel plezier aan gewerkt!”

Valentijn: Bloemen Thee
De Krûdwiizer voorziet De Pleats al een aantal jaren van bijzondere, speciaal gemaakte theesoorten. Ook voor dé liefdesdag bij uitstek, Valentijnsdag, staken Geesje en Tjitske de koppen bij elkaar. Geesje wil haar gasten de kans geven een liefdevolle thee te winnen, Tjitske wil vooral de liefde een kans geven.

,,De Bloemen Thee bestaat uit roos, oranje lelie en witte thee. Samen helpen deze ingrediënten om je te verzoenen met jezelf en jezelf te aanvaarden. De Bloemen Thee zorgt voor een sfeer van vriendelijkheid en brengt je in contact met je hart en emoties”, vertelt Tjitske.

Geesje: ,,Houd onze Facebookpagina in de gaten, want we komen met een leuke actie waarmee je deze liefdesthee kunt winnen! Voor jouw Valentijn, of voor jezelf: de Bloemen Thee van De Pleats is en cadeautje waar we onze gasten graag op trakteren. Met Valentijn krijgen bovendien al onze gasten een minipotje Samen Thee mee naar huis.”

Delen via

Vergelijkbare berichten