De voordelen van stickers voor jouw marketingcampagne

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat printmedia zijn krachten verliest in de digitale marketingwereld, maar niets is minder waar! Stickers, flyers, brochures en posters zijn nog steeds belangrijk voor je marketingcampagne en in veel gevallen kunnen deze vormen van media jouw digitale campagne goed aanvullen. In dit artikel focussen we ons op de vele voordelen van stickers. Lees snel verder!

Goedkoop

Een uitgebreide marketingcampagne kan duur zijn en je wil natuurlijk overal waar mogelijk op de kosten bezuinigen. Stickers zijn ideaal, omdat ze erg goedkoop zijn. Online betaal je per click op jouw advertentie een bepaalde prijs, voor stickers betaal je eenmalig een prijs voor een relatief groot aantal stickers. Stickers zijn daarnaast ook een stuk kleiner dan posters of flyers en kennen dan ook een lage prijs. Laat een mooi design maken (of maak deze zelf) en laat in één keer duizenden goedkope stickers bedrukken

Stickers kunnen op veel manieren worden ingezet

Flyers deel je uit en posters hang je op, maar stickers kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet! Zo kun je grote stickers in je kantoor plakken, maar je kunt er ook voor kiezen om stickers op openbare plekken te plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lantaarnpalen! Heb jij een webshop en verkoop je verschillende producten? Voeg dan wat stickers toe aan de bestellingen van je klanten. Zo vormt de sticker een gratis cadeau én een bedankje! Met stickers kun je mensen dus niet enkel bewust maken van je merk, maar hen ook een fan maken.

Gratis reclame

Over fan maken gesproken… wanneer je veel stickers uitdeelt, zal jouw merk zich langzaam maar zeker automatisch verspreiden. Mensen zullen jouw sticker namelijk op hun waterfles of laptop plakken. Wanneer zij zich van plek naar plek voortbewegen, zullen andere mensen jouw sticker zien zitten en erna vragen. Je hoeft je met een stickercampagne slechts op Friesland te focussen, de mensen in omliggende provincies zien jouw stickers al snel verschijnen op de eigendommen van hun Friese vrienden. 

Print is hartstikke belangrijk: stickers, posters en flyers laten drukken is een erg goed idee! Printmedia kan een goede aanvulling zijn op jouw online campagne. Huur een goede designer en laat stickers printen voor een lage prijs. Zet de plakplaatjes in op verschillende manieren en binnen de kortste keren wordt er gratis reclame gemaakt voor je bedrijf. Het is het absoluut waard om het uit te proberen. De voordelen klinken namelijk als muziek in de oren, of niet?

Delen via

Vergelijkbare berichten