De week van Arend de Boer (Ammadan)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Arend de Boer, eigenaar bij Ammadan. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

We willen een onderneming zijn die echt klaar staat voor de klant. Daarin ben ik eerlijk en oprecht en denk ik mee in elke situatie. Met mijn drive dat alles perfect moet zijn kan ik alleen maar het hoogst haalbare aanbieden. Verder vind ik dat we veel kennis meenemen naar de klussen. Door meer dan 15 jaar ervaring als monteur op de bouw weet ik wat het met zich mee brengt en wat het vraagt. Ik kan daardoor beter inschatten wat er gevraagd word m.b.t. het hijsen en omgang van materialen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het vele contact met verschillende mensen en bedrijven. Elke dag heb je weer met anderen te maken en dat maakt het leuk. Geen dag is hetzelfde. Elke dag nieuwe uitdagingen aangaan want elke situatie vraagt om een andere oplossing.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Ik wil ons netwerk verder vergroten en meer bekendheid creëren van wat er allemaal mogelijk is met deze kraan. Dus komende tijd veel netwerken. Verder willen we ons aanbod vergroten om onze klanten meer tot hun dienst te zijn.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Komende week mag ik een klus doen voor een nieuwe klant. Een klant die nog geen ervaring heeft met het gebruik van de minicompact kraan.

En waarom?

Ik vind het dan een uitdaging om te laten zien wat er mogelijk is met de kraan en ik mag de klant helpen bij het plaatsen van het glas. Je gaat ervoor dat de klant enthousiast wordt van het werk dat je doet. Wat is er leuker dan een klant die blij is van het werk dat je verricht. Beter kan toch niet. Als er positieve energie is bij de klant dan wordt er over gepraat en dan kan mijn netwerk alleen maar groter worden.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Streef altijd naar het hoogst haalbare voor je klanten en ook voor jezelf.

Vergelijkbare berichten