De week van Charlotte Hoekstra (Branding in beeld)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Charlotte Hoekstra, eigenaresse van Branding in beeld.

Waarin onderscheiden jullie je?

Branding in beeld maakt foto’s en video’s met een marketingbril. Dit betekent concreet dat wij niet alleen mooie beelden maken. Nee, wij maken beelden op basis van bewezen (neuro)marketingtechnieken. Je kunt ontzettend veel bereiken met sterke beelden. Wij gaan dan ook met onze klanten (marketing)middelen maken waarmee zij hun doelstellingen op het gebied van Business Branding en Employer Branding kunnen behalen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het mooiste aan het ondernemen vind ik de diversiteit aan werkzaamheden die je verricht. Geen dag is hetzelfde en elke dag mag ik weer nieuwe mensen met nieuwe kennis ontmoeten. Een dag niet iets nieuws geleerd is een dag niet geleefd.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

De komende (minimaal) vijf jaar willen we met Branding in beeld het MKB in Noord-Nederland gaan helpen om hun branding te versterken. Hiervoor is meer bewustzijn nodig over het belang van branding voor het aantrekken van nieuwe klanten en/of collega’s. Ik streef er dan ook naar dat als organisaties op het gebied van business en/of employer branding vraagstukken hebben dat ze  dan direct aan mij denken en contact met mij opnemen.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Draai- en shootdagen zijn altijd favoriet. Het leukste is die van een klant waarbij we een jaar lang elke maand nieuwe content maken ter versterking van hun Employer Branding. Het is elke maand weer een feestje om met oranjekoek ‘de jongens’ op de bouwplaats te verblijden. Met een gevulde maag vinden ze het altijd gezellig en leuk om voor onze foto- of video camera te staan. Dit levert altijd krachtige en scorende beelden op.

 Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Probeer zo veel mogelijk te netwerken. Je weet maar nooit hoe je elkaar ooit een keer kunt versterken. Ikzelf sta er dan ook altijd voor open om onder het genot van een kopje thee (geen zorgen, jij mag koffie drinken als je dat liever drinkt) mede-ondernemers te leren kennen.

Vergelijkbare berichten