De week van Christiaan de Jong (Haan Reclamewerk)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Christiaan de Jong, eigenaar van Haan Reclamewerk. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij zijn een bedrijf die in ons type werk compleet ontzorgt, van ontwerp tot uitvoering op locatie. En dat doen we door heel Nederland, en soms over de grens. Met het juiste advies in de breed uitlopende vraagstukken van de klant. Dan moet je een goed team van mensen hebben, en dat wij hebben wij.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het is prachtig om met een leuke groep mensen een team te bouwen waarin wij mooie dingen maken. Vooral het type werk wat wij doen is geweldig, alles wat we maken en doen zie je overal terug keren. Neem een klant als The Sting, daar doen wij al jaren alle signing voor. Als je dan ergens in Nederland door zo’n winkel loopt ben ik best trots.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Ik run deze onderneming samen met mijn compagnon Douwe de Haan. Wij houden van het pakken van kansen, dat mislukt wel eens, maar gaat ook vaak goed. Als we over 5 jaar staan waar we nu staan en het nog steeds zo lekker gaat ben ik dik tevreden.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Ik zit donderdag bij Fastned, een prachtige klant waar we vanaf dag 1 leverancier van zijn. De sfeer en de manier van werken sluiten naadloos aan bij ons. Afspraken lopen daar altijd uit door gezelligheid.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Alles begint met plezier en enthousiasme. Doe waar je goed in bent, en neem goeie mensen aan voor de dingen die je niet leuk vindt of niet goed in bent.

Vergelijkbare berichten