De week van Geeske Hooghiemstra (’t Witte Huis)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Geeske Hooghiemstra, eigenaar Restaurant ’t Witte Huis, Donkerbroek.

Waarin onderscheiden jullie je?

Als horecaonderneming in het hart van de drie noordelijke provincies nemen we een bijzondere plaats in de regio in. Naast de vele toeristen die in de buurt verblijven en recreëren verwelkomen we vele inwoners uit de wijde omgeving, niet alleen voor goed eten maar ook voor feest, zakelijke bijeenkomst of vergaderingen van uiteenlopende gezelschappen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Ik werk al mijn hele leven in de horecasector. Het blijft een prachtig gevoel als gasten met plezier bij je komen, tevreden weer huiswaarts keren en je tussen die momenten het persoonlijke verschil hebt kunnen maken.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Vooral doorgaan op de ingeslagen weg, met oog voor kwaliteit en beleving. Met het team wil ik graag onze dienstverlening uitbreiden als centrale ontmoetingsplek voor uiteenlopende gelegenheden.


Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Mijn afspraak met personal trainer Richard Hamstra van HamstraPT, elke dinsdagochtend om 07.00 uur in Drachten.

En waarom?

Werken in de horeca betekent regelmatig lang en hard werken. Met een uur personal training ben je gericht fysiek actief en kom je even helemaal ‘los’ van je dagelijkse bezigheden. Het kost energie, maar geeft uiteindelijk meer en draagt daarmee bij aan je gezondheid en een positieve mindset.

Vergelijkbare berichten