De week van Grietje van der Reijnst-Brak (VDR Fotografie & HET STAAT EROP! Fotografie)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Grietje van der Reijnst-Brak, eigenaar/fotograaf van VDR Fotografie en HET STAAT EROP! Fotografie. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Naast mijn creatieve inbreng voor het maken van foto’s sta ik ook open voor de ideeën van mijn klanten. Hierbij denk ik graag mee in de mogelijkheden. Uiteindelijk maken we samen de foto’s en gaan we voor het beste resultaat!

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Ik hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met de klant. Een band creëren zodat je open naar elkaar toe bent en weet wat de kernwaarden zijn. Achter ieder persoon/bedrijf zit een verhaal. Dit zie je in mijn foto’s terug.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Ik volg mijn gevoel en doe opdrachten waar ik blij van wordt en waar ik energie van krijg. Ik heb géén plannen waar ik over 5 jaar wil staan. Dat bekijk ik ieder jaar opnieuw. Wil ik iets veranderen dan stuur ik bij.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Mijn afspraken zijn altijd anders. Naast het fotograferen voor bedrijven, fotografeer ik het leven, de liefde maar ook het afscheid. Komende week bezoek ik nabestaanden die afscheid hebben moeten nemen van een dierbare. We gaan samen een mooi fotoalbum uitzoeken voor de afscheids-en uitvaartfoto’s die ik onlangs voor ze heb gemaakt.

En waarom?

Het is heel bijzonder om bij al deze ”privé” momenten aanwezig te zijn. Het creëert een speciale “verbintenis” met elkaar. Dit is voor mij heel waardevol en dankbaar werk om te doen.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Begin de dag met een lach!

Vergelijkbare berichten