De week van H.F. Rikus Sinnema (Hiemwurk Huisvesting)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van H.F Rikus Sinnema, directeur van Hiemwurk Huisvesting. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Realisatie van kleinschalige woon-zorglocaties voor ouderen met een licht tot matige zorgindicatie met moderne wijze van zorg ondernemen (eigen zorgondernemers onder vlag van Fidesta zorgfranchiseformule)

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Dat een zorglocatie wordt gerealiseerd. Het proces van A tot Z begeleiden en gesprekken met steakholders, zoals gemeente, adviseurs en beleggers.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Op een totaal locatiebestand van 20-25 locaties in Nederland.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Een bezichtiging van een locatie van een andere zorgorganisatie met een andere doelgroep.

En waarom?

Met deze zorginstelling (doelgroep verstandelijk gehandicapten) gaan we gezamenlijk een nieuwe locatie in Ouddorp ontwikkelen. Dit is naast de nieuwe locatie in Enschedé een nieuwe wijze van samen ontwikkelen en realiseren.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Voor elk probleem is een oplossing. Blijf niet hangen in een koker, maar kijk naar mogelijkheden; al is de oplossing misschien niet altijd waar je op hoopt, maar er is een oplossing en daar gaat het om.

Vergelijkbare berichten