De week van Ingmar Bouma (Moore MTH)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Ingmar Bouma, adviseur MKB bij Moore MTH. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij zijn een accountants- en adviesorganisatie die staat voor persoonlijk geluk, zakelijks succes en maatschappelijke voorspoed! Wij staan dichtbij onze regionale klanten en maken gebruik van een netwerk van (internationale) specialisten. Op dit moment zitten wij midden in een fusie met KroeseWevers en UNP. Gezamenlijk bouwen we aan de grootste zakelijke dienstverlener van (Noord) Nederland met de naam Moore MKW.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De diversiteit in klanten en opdrachten. Het geeft mij enorm veel energie om (groeiende) ondernemers te begeleiden bij vraagstukken over strategie, organisatieveranderingen en managementinformatie.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Ik hoop dan nog steeds met dezelfde energie, drive en in goede gezondheid mijn werk te mag doen. Tegelijkertijd zet deze vraag mij ook aan het denken. Wil je meer weten over mijn persoonlijke ambitie als ondernemer, bel of mail mij gerust.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Een klantafspraak met een ondernemer, die zijn onderneming onlangs heeft verkocht, en zijn vrouw en kinderen.

En waarom?

Deze ondernemer zit in een belangrijke fase om een aantal zaken goed te gaan regelen voor zijn gezin. Samen met de familie nadenken over een invulling van vermogensoverdracht is een dankbare taak als financieel adviseur.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Sta regelmatig stil bij je eigen “why”. Waar kom je elke dag je bed voor uit en wat geeft je (persoonlijke) voldoening.

Vergelijkbare berichten