De week van Janet Plat – Advocatenkantoor Noord

Waarin onderscheiden jullie je?

7,5 jaar geleden ben ik begonnen met het kantoor om een vernieuwende werkwijze in de advocatuur te introduceren, gericht op de ondernemer. Een kantoor waar je direct de advocaat aan de telefoon krijgt en waar in alle redelijkheid wordt gedeclareerd. Een kantoor met een ondernemersvisie. Het gaat om de oplossing en de manier waarop deze oplossing kan worden bereikt is zeker niet altijd door te procederen. Waarbij is de ondernemer gebaat en hoe kunnen wij dat resultaat samen bereiken. Hierbij hoort het snel en proactief kunnen handelen. Nu, 7,5 jaar later,  is dit nog steeds onderscheidend in de advocatuur.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het mooiste is dat je ondernemers kan helpen. Zij kunnen hun juridische vraagstukken veilig uit handen geven zodat zij de focus op hun eigen  onderneming kunnen houden. Je bouwt met de ondernemers ook een langdurige relatie op en dat is waardevol.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over 5 jaar bestaat het kantoor 12,5 jaar: een jubileum! Als ondernemer wil ik staan waar ik nu ook sta. Ik sta prachtige ondernemingen bij en ik wil dat nog een lange tijd doen: continueren en waarderen wat ik heb.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Voor volgende week staat er een kort geding in de agenda.

En waarom?

Een kort geding is een spoedprocedure bij de rechtbank waarbij de rechter wordt gevraagd om een snelle (voorlopige) beslissing te geven. Dit zijn procedures die in korte tijd moeten worden voorbereid en waarbij het juridisch goed en overtuigend presenteren van de standpunten in jouw zaak aan de rechter de belangrijkste taak is. Dat maakt het waarom ik mij erop verheug.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Het belangrijkste is om jezelf te blijven en je op jouw eigen onderneming te focussen.

Delen via

Vergelijkbare berichten