De week van Jannie de Jong (Lataza)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Jannie de Jong, mede-eigenaar Lataza.

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij bieden zakelijke tassen voor mobiele werkers, waarmee ze stijlvol voor de dag komen. Je zakelijke tas is jouw visitekaartje. Het gaat immers niet alleen om het beschermen van je spullen, maar ook dat jij hiermee de juiste boodschap uitstraalt.

Om de kwaliteit van de producten die we aanbieden te waarborgen, zijn we officieel dealer van gerenommeerde kwaliteitsmerken, waaronder Castelijn & Beerens, Gigi Fratelli en Chesterfield. Creatieve ontwerpen, slimme opbergmogelijkheden, perfecte pasvormen, mooie afwerkingen, stevig leer of duurzame kunststoffen, draagcomfort – dit alles om ervoor te zorgen dat je een tas vindt die echt bij jou past én die duurzaam is.

Bij het samenstellen van het assortiment letten we niet alleen op vorm en kleur, maar ook op materiaal én hoe het is gemaakt, waarbij we steeds meer voor duurzaamheid gaan.

Daarnaast onderscheiden we ons door op een eerlijke en persoonlijke manier onze klanten te helpen om zich tijdloos en stijlvol te presenteren – met oog voor kwaliteit en duurzame materialen. De klant staat echt centraal bij ons. Persoonlijk, service en klanttevredenheid zijn belangrijke speerpunten. Enkele voorbeelden hiervan zijn het aanbieden van een persoonlijk tas advies door onze stylist, mogelijkheid tot personaliseren van je tas, het oplossingsgericht zijn en het eerlijk adviseren.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het mooiste aan mijn vak vind ik het kunnen helpen van onze klanten met een tas die echt bij ze past. En daar vervolgens ook de waardering van de klanten van terug te krijgen. Doordat ze bijvoorbeeld een review schrijven of een persoonlijk berichtje sturen. Maar ook de diversiteit aan werkzaamheden blijft een mooi aspect van het ondernemen.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over 5 jaar hoop ik dat nog meer mensen ons weten te vinden en onderscheiden we ons nog steeds vanuit onze eigen kracht. Maar ook dat ikzelf nog meer persoonlijke groei heb doorgemaakt. Het ondernemerschap is één grote reis van ontwikkeling, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk.


Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Er staat een netwerkontbijt gepland waar ik naar uit kijk.

En waarom?

Het is een netwerkbijeenkomst waar ik als gast ben uitgenodigd. Dat betekent veel nieuwe mensen ontmoeten, kennis opdoen en delen.

Netwerken is een leuke en interessante bijkomstigheid van het ondernemen. Het elkaar helpen, sparren, verhalen van andere ondernemers horen, het verbinden. Samen kom je zoveel verder. Het geeft mij altijd veel energie.


Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Wees oprecht naar je klanten en kom je afspraken na. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar ik hoor regelmatig van klanten dat ze verbaasd zijn als je doet wat je zegt. En lukt iets niet of gaat er iets mis? Draai er niet omheen, maar wees ook dan eerlijk. Dat wordt gewaardeerd en werkt voor jezelf ook fijn

Delen via

Vergelijkbare berichten