De week van Joske Kuut (Passion4Guests)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Joske Kuut, Hospitality trainer/coach bij Passion4Guests. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Ik heb een prachtige rugzak aan ervaring om een goede trainer te kunnen zijn in gastvrijheid: een mix van toerisme, horeca, onderwijs, hoog niveau sport en ook spreek ik goed mijn talen. Verder beschik ik over een acteur die ik kan inzetten in mijn trainingen. En ik vind mijn trainingen zelf erg leuk omdat ik er veel speelse werkvormen en humor in verwerk.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Ik vind het prachtig als ik mensen zie groeien in hun vaardigheden, dat is waarom ik trainer ben. Een team samen zien groeien vind ik ook fijn.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Ik wil graag internationaal training geven, dus mijn passies reizen en trainen combineren.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Oeh, leuke vraag. Die met jullie natuurlijk haha. Verder heb ik een koffiedrinkafspraak staan met een Hr-manager van een hotelketen in de Randstad. Ben erg benieuwd waarom zij me uitgenodigd heeft.

En waarom?

Het klinkt als een mogelijk grote opdracht en dat is altijd spannend!

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Ik ben volgens mij succesvol omdat ik erg zichtbaar ben op LinkedIn. Daar consequent posten en interactie hebben met anderen heeft mij al veel opdrachten opgeleverd. Zorg dat je profiel er sterk uitziet en durf posts te plaatsen!

Vergelijkbare berichten