De week van: Laurens Tromp – 3T B.V. (Part of Kendrion)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag werpen we een blik op de week van Laurens Tromp, Lead engineer bij 3T B.V. (Part of Kendrion).

Waarin onderscheiden jullie je?

We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het bedenken van high-end elektronica oplossingen voor onze klanten. We richten ons op klanten met producten die zich in kritische toepassingen bevinden. Je kunt daarbij denken aan medische apparaten, maar ook halfgeleiderapparatuur, slimme gebouwen of reddingsapparatuur. We investeren in onze kennis, medewerkers en middelen om oplossingen te bieden die passen bij de kritische eisen van onze klanten. Door de verscheidenheid aan projecten blijven onze engineers uitgedaagd en krijgen ze de kans om continue bij te leren. Zo blijven we als bedrijf relevant voor onze opdrachtgevers.

Wat vind jij als locatiemanager het mooiste van je vak?

3T heeft al vestigingen in Enschede en Eindhoven. Vanuit deze gedegen basis ga ik in Drachten ons derde kantoor vormgeven. Dit geeft mij de vrijheid om keuzes te maken over de vorm waarin we dit gaan doen en de klanten en projecten waarop we ons gaan richten, wat ik heel belangrijk vind. Verder zitten we in een snel veranderende situatie waarin elke dag geschakeld moet worden tussen praktische zaken en meer strategische keuzes. Ik haal veel energie uit de afwisseling van werkzaamheden en het samenwerken met de mensen in dit nieuwe team om zo samen de nieuwe vestiging tot een succes te maken.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als locatiemanager?

Dat we na een periode van stevige groei een stabiel team hebben met daarin alle competenties om zelfstandig projecten uit te kunnen voeren. We zijn goed op elkaar ingespeeld en weten gebruik te maken van de aanwezige kennis binnen 3T om onze klanten goed te kunnen bedienen. Ook hebben we een gedeelde visie over de toekomst van onze vestiging.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

De officiële opening van onze nieuwe vestiging, komende week donderdag.

En waarom?                                                                           

We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met een team van mensen om alles voor het nieuwe kantoor te realiseren. Van het werven van mensen, het inrichten van een meetplek tot en met het aanschaffen van meubilair. Tijdens de officiële opening kunnen we samen met onze collega’s, klanten en regionale partners vieren dat we deze prestatie neergezet hebben. Ook zullen een aantal collega’s demonstraties geven om laten zien waar we voor staan. Hiermee geven we als 3T het startschot voor hopelijk nog vele succesvolle jaren in het Noorden.

Vergelijkbare berichten