De week van Linda Hiemstra (De Binnenstudio)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Linda Hiemstra, interieurontwerper bij De Binnenstudio. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Als klein interieurontwerpbureau staan we dicht bij onze klanten. Hierbij verrassen wij hen graag met onze ontwerpen en ideeën. We komen met oplossingen die de klant zelf niet bedenkt maar wel een bijdrage leveren aan het werkplezier binnen het bedrijf. We zijn sterk in het omtoveren van een gedateerde inrichting naar een interieur van deze tijd die passend is bij het bedrijf, de werkzaamheden en de klanten. Hierbij maken we gebruik van de sterke punten in het pand en het bedrijf. Daarnaast denken we na over praktische indelingen waarbij we creativiteit mixen met functionaliteit.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het leukste is de afwisseling tussen het creatieve en het uitvoerende proces. Hetgeen wat we bedenken tot leven zien komen in de werkelijkheid en de gebruikers blij te zien worden van het eindresultaat. Dat we met ons interieurontwerp een bijdrage leveren aan het geluk van werknemers en hun klanten.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

We willen in onze ontwerpen nog verder groeien in het gebruik van duurzame producten. We merken dat er steeds meer merken producten ontwikkelen waarbij ze oog hebben voor het milieu. Een nieuw interieur met een kleine voetafdruk is voor iedereen fijn.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op? En waarom?

De komende week hebben we weer een intake/kennismaking voor een nieuw project. Dat geeft altijd ons altijd positieve energie. Een nieuw project is als een leeg canvas waarbij je nog niet weet wat er gaat komen. Je kent het pand, de ruimtes, de opdrachtgever en de gebruikers nog niet. Maar gaandeweg het ontwerpproces leer je die steeds beter kennen. Ook leer je bij ieder project weer wat nieuws omdat je tekens weer voor andere uitdagingen komt te staan.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Het is belangrijk geregeld even stil te staan en een evaluatie moment in te plannen. Waar wil je mee doorgaan, waar wil je mee starten en waar wil je mee stoppen? Door deze 3 vragen aan jezelf te stellen sta je stil bij wat je hebt gedaan en waar je naar toe wilt. Je staat stip bij wat daarbij belangrijk is en wat juist niet. Dit helpt je om vooruit te komen.

Vergelijkbare berichten