De week van Lucia van Oene (Rondreiskenner)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Lucia van Oene, eigenaresse van Rondreiskenner. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij verrassen onze klant met onze kennis en expertise op het gebied van reizen, waardoor de klant altijd een bijzondere en unieke reiservaring heeft.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De vrijheid om zelf de richting van je bedrijf te bepalen. Ik kan doen wat ik wil, hoe ik het wil en dat geeft mij een gevoel van ultieme vrijheid.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over 5 jaar wil ik een team van specialisten om mij heen hebben staan en niet alleen maatwerk rondreizen samenstellen, maar juist de touroperator rol innemen. Waarbij maatwerk rondreizen uiteraard nog steeds de kern is van onze werkzaamheden.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

De komende week wordt een erg leuke week, want dan vindt er een conferentie voor de reisbranche plaats in Eindhoven waar ik naartoe ga. Deze conferentie vindt het hele weekend plaats met sprekers uit de reisbranche, maar ook partners en agenten van over de hele wereld.

En waarom?

Het is leuk om tijdens zo’n conferentie mede branche genoten te spreken alsook huidige en potentiële leveranciers. Dit geeft nieuwe inzichten, biedt kansen op samenwerkingen en het is vooral heel erg gezellig.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Geniet van het ondernemerschap, want hard werken mag ook beloond worden door stil te staan bij de successen die je behaalt!

Vergelijkbare berichten