De week van: Manon de Haan (Mind-Ware Coaching & Training)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Manon de Haan, Mede Eigenaar van Mind-Ware Coaching & Training.

Waarin onderscheiden jullie je?

Als specialisten in het snel, effectief & duurzaam wegnemen van stress gerelateerde klachten en burn-out, staan we klaar voor onze cliënten, maar ontzorgen ook de werkgever en de directe sociale omgeving van de cliënt.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het is en blijft een voorrecht om mensen, die het gevoel hebben ‘kapot of óp’ te zijn, binnen 3 maanden weer in het zadel te helpen.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

We werken nu al samen met bedrijven, die landelijke dekking van onze diensten vereisen. We hebben inmiddels een samenwerkingsverband met 7 collega’s die dezelfde HBO opleiding hebben genoten en over 5 jaar verwacht ik nog meer professionals aan ons te hebben gebonden.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Een afspraak met een ondernemer waarvan het bedrijf momenteel internationaal grote stappen zet. Hij beseft dat hij ondersteuning nodig heeft, maar voelt weerstand bij het idee ‘hulp’ te moeten vragen.

En waarom?

 Het geeft veel voldoening om een krachtige leider – door die weerstand heen – met concrete informatie, mee te nemen in de mogelijkheden, die er ontstaan als je deze hulp met 2 handen aanpakt. Dat het geen zwaktebod is, maar juist getuigt van potentie in groei.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Drie keer kortdurend verzuim van een medewerker is een duidelijke indicatie dat langdurig verzuim op de loer ligt. U kunt dat als werkgever voorkomen, door het initiatief te nemen en hulp te zoeken.

Vergelijkbare berichten