De week van Paula Kaag (Kaag & Partners)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Paula Kaag, Team & Organisatiebegeleider/Trainer/Coach van Kaag & Partners. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Kaag & Partners is een klein bureau. De kracht is dat we altijd verbindingen maken met ‘Partners’ door samen te werken met professionals die een mooie toevoeging zijn. Ons motto; het bundelen van krachten zodat iedereen er beter van wordt!

Als ondernemer en professional onderscheid ik mij door de veelzijdigheid in mijn ervaringen als leidinggevende, team & organisatiebegeleider, opleider, trainer, supervisor en coach. Door mijn achtergrond kan ik heel makkelijk schakelen en inspelen op de vraag van een team en organisatie. Als het gaat over mensen in team en organisaties, daar ligt mijn expertise!

Door mijn systemische aanpak ben ik snel in staat om complexe vraagstukken (daar waar veel gedoe is) deze weer vlot te trekken. Klanten omschrijven mij als energiek, enthousiast, kritisch, praktisch, gedreven en met humor. Mijn aanpak kenmerkt zich door een frisse en onafhankelijk kijk. Samen met de klant gaan we op zoek naar oplossingen en interventies die van grotere waarde zijn om het vraagstuk aan te pakken, op te lossen en in beweging te zetten. Alle trajecten zijn altijd maatwerk!

De diensten die Kaag & Parnters biedt zijn systemisch organisatieonderzoek, team&organisatiebegeleiding, trainingen, supervisie, coaching en intervisie.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Vrijheid! Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. En samenwerken met andere ondernemers die net zo gepassioneerd zijn.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over 5 jaar is Kaag & Partners nog steeds een net zo enthousiast en gedreven bureau dat diensten aanbiedt voor teams en organisaties met vraagstukken op gebied samenwerking, communicatie en verandertrajecten. Daar waar het mensen raakt!  Met dezelfde energie en kwaliteit die mensen gewend zijn van ons!

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Deze week springen er 2 mooie dagen uit. Dinsdag 6 juni ben ik spreker op het congres Dag van de Coach. Ik vind het een eer om deze dag mijn expertise te mogen delen met coaches, organisatieadviseurs, teamcoaches en trainers. Ik neem hen mee in hoe je team/organisatietrajecten begeleidt vanuit de ‘systeembril’, ook wel systemisch werken voor teams en organisaties genoemd.

En verder waar ik me op verheug deze week is woensdag 7 juni, dan ben ik dagvoorzitter bij een organisatie die ik begeleid in een organisatieverandering. Deze dag maakt het bestuur samen met zijn MT de nieuwe organisatievisie, koers en inrichting bekend en maken ze er samen met de medewerkers een feestje van. Een feestelijk moment, heel tof om daarbij te zijn en samen terug te kunnen kijken op het traject dat we bewandeld hebben.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Doe vooral waar je hart sneller van gaat kloppen. Heb lef, moed en vooral veel lol!

Vergelijkbare berichten