De week van: Pieter Fokkema (Startel)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag werpen we een blik op de week van Pieter Fokkema, salesmanager bij Startel.

Waarin onderscheiden jullie je?

Bij Startel zetten we ons vol passie in als IT-opleider, met een hart voor wat we doen: flexibel inspelen op de wensen van onze klanten en hen voorzien van een persoonlijke leerervaring. Dat onze aanpak werkt, zien we terug in de geweldige beoordeling van gemiddeld een 9,2. Dit cijfer is voor ons meer dan een getal; het is een teken van waardering van onze deelnemers en een bevestiging van onze toewijding. We streven ernaar net dat beetje extra te bieden, meer dan andere IT-opleiders doen, om echt aan te sluiten bij de unieke leerbehoeften van elke cursist.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Wat ik het meest waardeer in mijn rol bij Startel, is de vrijheid die ik heb en de veelzijdigheid van mijn werkzaamheden. Hoewel ik voornamelijk gericht ben op marketing en sales, reikt mijn verantwoordelijkheid veel verder. Elke dag brengt me in contact met inspirerende mensen van over de hele wereld, wat mijn werk niet alleen uitdagend maar ook enorm verrijkend maakt.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over 5 jaar heeft Startel een mooie groei doorgemaakt, waarbij ons personeel veel werkplezier ervaart. Mijn visie is niet gericht op het worden van de grootste IT-opleider in Nederland, maar wel op het zijn van de beste en meest plezierige keuze voor onze klanten.


Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Deze week staat er een afspraak gepland met Nokia om de mogelijkheden te bespreken voor het trainen van hun personeel in MS365.

En waarom?

Een interessant detail is dat het gesprek zal plaatsvinden met iemand uit Portugal, waar het hoofdkantoor van Nokia zich bevindt.

Delen via

Vergelijkbare berichten