De week van Robert Veltman (Veltman Vloeren)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Robert Veltman, eigenaar van Veltman Vloeren.

Waarin onderscheiden jullie je?

Persoonlijk contact, eerlijkheid, betrokkenheid, communicatie, empathisch vermogen

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Een prachtig product afleveren waar mijn klanten trots op zijn.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Als ondernemer wil ik over vijf jaar mijn omzet hebben verdubbeld met daarbij een gezond bedrijfsrendement. Veltman Vloeren is dan een bedrijf waar mensen direct aan denken als ze denken aan een nieuwe vloer, akoestische wandpanelen en/of een traprenovatie.

Een bedrijfspand in eigen beheer, waarbij ik nóg meer kan laten zien waar Robert Veltman met Veltman Vloeren voor staat!

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Ik verheug mij op de afspraak die ik volgende week heb staan in een woonboerderij. De bewoners hebben eerst het voorste gedeelte gerenoveerd, waarbij ik vorig jaar de vloer mocht verzorgen.
Volgende week vrijdag mag ik het achterste gedeelte van de woonboerderij bekijken en een prijsvoorstel maken.

En waarom?

Ik vind woonboerderijen fantastisch mooi en nu ik hierin mee mag denken vind ik prachtig.
Mocht er ooit eens een mooie woonboerderij bij mijn vrouw Nicole en mij voorbijkomen, dan is dat zeker het overwegen waard. Onze droom.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Wees eerlijk, kom je afspraken na en blijf communiceren bij leuke, maar ook bij minder leuke dingen.


Vergelijkbare berichten

Geen vergelijkbare berichten gevonden