De week van Sigrid Fekken (Fekken Interim Management)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Sigrid Fekken, eigenaar van Fekken Interim Management. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheid jij je?

Dat moet je eigenlijk aan mijn opdrachtgevers vragen. Ik hoor zelf dat zij mij vragen omdat ik in korte tijd situaties goed analyseer, dat ik versnelling aanbreng in processen en dat ik mensen weet te motiveren in actie te komen en verantwoordelijkheid te nemen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Dat ik medewerkers kan laten groeien. En dat ik opdrachtgevers kan helpen om complexe projecten of processen af te ronden.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Graag sta ik dan als sparring partner naast directie en management. Maar af en toe ook nog even lekker met de poten in de klei. Qua sector denk ik zeker nog aan wonen, zorg en welzijn. Maar een verbreding richting dierenwelzijn zou ik prachtig vinden.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Ik zie uit naar een creatieve brainstormsessie die ik heb georganiseerd waarin we met toekomstige partners en ondernemers op het gebied van wonen, zorg en welzijn, werken aan een nieuw woonleefconcept in de gemeente Groningen.

En waarom?

Ik hoop partijen, zowel profit als non-profit, te motiveren om samen te gaan werken. En om de vertaalslag te maken van visie naar actie.

 Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Blijf steeds op zoek naar jouw toegevoegde waarde en toets dit. Neem op tijd afscheid van opdrachtgevers wanneer je twijfelt aan nut en noodzaak van je opdracht.

Vergelijkbare berichten

Geen vergelijkbare berichten gevonden