De week van: Sterre Klaver (Smart Camels)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Sterre Klaver event manager van Smart Camels.

Waarin onderscheiden jullie je?

In de manier waarop we persoonlijk betrokken zijn, waarin het woord ‘samen’ centraal staat. Een event is een middel om een doel te bereiken. Om het doel te kunnen bereiken is het zeer belangrijk dat we tot de kern van dat doel komen. Smart Camels onderscheidt zich door zijn betrokkenheid in het hele proces. We gaan aan dezelfde kant van de tafel zitten als de opdrachtgever, wanneer we een event voor ze organiseren. Persoonlijk contact en korte lijntjes vinden we hierin erg belangrijk.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De ontmoetingen met verschillende soorten mensen en dan met die mensen een langere tijd samen te werken naar één specifiek moment. Op dat moment komt alles samen en het concept waarmee we begonnen zijn komt dan daadwerkelijk tot leven. En dan uiteindelijk ook wat het eindresultaat oproept bij anderen. Van positieve verbazing tot verrassende en lachende gezichten.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

We zijn druk bezig met het bouwen aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers. We willen er graag nog meer naartoe dat we het verlengstuk worden van de opdrachtgever en samen op basis van een eventstrategie gaan werken. Dus niet enkel losstaande events, maar echt op basis van alle gebeurtenissen van een opdrachtgever kan de vertaalslag kunnen maken naar passende events.


Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?
En waarom?

We zijn momenteel druk bezig met het organiseren van een event voor een waterschap. De locatie is een bouwterrein: dit terrein verandert dus steeds en dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee en vraagt de nodige flexibiliteit. Super leuk! De volgende afspraak is dan ook een locatiebezoek om te zien hoe ver ze zijn met het bouwen, waardoor we kunnen inschatten hoe het terrein er uit gaat zien tijdens ons event. We zijn nu alle disciplines aan het samenbrengen (techniek, acts, lokale partijen etc) en voor elke partij is het erg van belang hoe het terrein er uit ziet. Omgaan met veranderende omstandigheden maakt mijn werk voor mij echt leuk. Ik ben graag oplossingsgericht bezig, dus hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind.


Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Zie een event als middel om een bepaald doel te bereiken, niet als kostenpost,  en neem het mee in je strategie. Zie het echt als een kans voor jouw onderneming om een boodschap over te brengen, in de breedste zin des woords.

Vergelijkbare berichten