De week van: Teake Potijk (Van der Veen & Kromhout Accountants & Adviseurs)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Teake Potijk, Senior Accountant Audit bij Van der Veen & Kromhout Accountants & Adviseurs.

Waarin onderscheiden jullie je?

Dat is in ieder geval een hoge mate van betrokkenheid bij en het meedenken met onze klanten. Daarnaast kunnen ondernemers met bijna al hun vragen bij ons terecht omdat we veel kennis en expertise in huis hebben. Binnen onze afdeling (de controleafdeling) is er bovendien uiterst weinig verloop qua personeel. Dat is uniek binnen onze branche.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het mooiste is om de bevlogenheid van ondernemers te ervaren. Iedere ondernemer runt z’n onderneming weer op een eigen specifieke manier. Het is een voorrecht om deze enorme diversiteit aan leiding geven te kunnen meemaken.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Persoonlijk hoop ik dan dat onze organisatie gegroeid is conform onze ambities en dat we onze klanten nog steeds met dezelfde kwaliteitsstandaard kunnen bedienen.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Dat is een kennismaking met een prospect. Een onderneming die welleswaar net buiten onze provincie ligt, maar een mooi product maakt, enorm aan het groeien is en een buitenlandse aandeelhouder heeft waardoor alle communicatie in het Engels zal moeten.

En waarom?

Een mooie kans/naam voor ons kantoor en een prachtige uitdaging!


Vergelijkbare berichten