De week van Tineke Jorritsma (Specialist in interne en externe Communicatie)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Tineke Jorritsma, Communicatiestrateeg en Dagvoorzitter bij Tineke Jorritsma, Specialist in interne en externe Communicatie. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Door mijn jarenlange ervaring in de communicatie, weet ik hoe belangrijk het is om zorgvuldig te communiceren én de juiste toon te voeren. Het is namelijk de toon die de muziek maakt.
Dit vertaal ik vervolgens naar de inzet van de juiste communicatiemiddelen, zowel intern als extern.

Als Dagvoorzitter en Presentator geef ik op een waardevolle manier invulling aan (klant)bijeenkomsten en symposia. Als Dagvoorzitter leid ik een evenement in goede banen, zorg ik voor een mooie interactie met het publiek en zorg ik ervoor dat dit in een goede sfeer verloopt. 

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Mijn ouders hadden een handelsonderneming in agrarische producten in het Friese Parrega.
Het mooiste als ondernemer vind ik de bijbehorende daadkracht. Ik vind het mooi om iets van de grond te krijgen en op een kwalitatieve manier nieuwe dingen te creëren.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Ik ben dankbaar voor mijn grote netwerk. Ik vind het onderhouden van lange termijn relaties heel belangrijk. Daarmee heb ik er alle vertrouwen in dat ik mijn bedrijf de komende jaren nog verder kan laten groeien, zowel als Communicatiestrateeg als Dagvoorzitter.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Ik verheug me op mijn rol als Dagvoorzitter bij Energiestad Bolsward op woensdag 18 oktober aanstaande.

En waarom?

Woensdag 18 oktober a.s. wordt er een Informatiebijeenkomst gehouden over Energiestad Bolsward. Er zijn verschillende duurzame plannen in Bolsward. Het is heel mooi om te zien hoe gemeente, bedrijven en partners daar samenwerken.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Mijn ondernemerstip is: Vertel wie je bent en wat jij voor een ander kunt betekenen. En zorg voor een duidelijke boodschap en voor duidelijke positionering.

Foto: Jessie Jansen

Vergelijkbare berichten

Geen vergelijkbare berichten gevonden