De week van Werner Bergsma (Solar-systemen)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Werner Bergsma, sales manager bij Solar-systemen.

Waarin onderscheiden jullie je?

We hebben meer dan 12 jaar ervaring in het leveren en installeren van zonnepanelen bij bedrijven, particulieren en nieuwbouw. Daarnaast leveren en installeren we sinds een aantal jaren ook accu’s/opslag en laadstations. Daarmee kunnen we onze klanten nog beter helpen met het verduurzamen van hun pand of huis. We kijken altijd naar het totaalplaatje en houden daarbij rekening met de ontwikkelingen in de markt en bij de klant zelf.   

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het is al regelmatig hier als antwoord voorbijgekomen, maar dat is de diversiteit aan werkzaamheden. Van het bezoeken en helpen van klanten tot het aansturen van het verkoopteam en richting geven aan de organisatie. Stuk voor stuk leuke dingen om te doen en de afwisseling maakt het nog mooier.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Dat we als bedrijf een mooie groei hebben doorgemaakt in samenwerkingen, naamsbekendheid, aantal medewerkers en betekenis voor onze klanten. Het zou prachtig zijn dat als mensen en bedrijven willen verduurzamen, ze als eerste aan ons denken om ze daarbij te helpen.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Ik heb deze week samen met een collega een kennismakingsafspraak bij een bouwbedrijf uit de regio.

En waarom?

We werken bij Solar-systemen.nl al met meerdere mooie installatiebedrijven en bouwbedrijven uit de regio samen, maar breiden dat aantal graag uit.

 Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Vergelijkbare berichten