Digitaal factureren en online factuurbeheer

ZZP’ers en freelancers hebben hun focus liggen bij het verkopen van hun product of dienst, en maken vaak facturen in Word of Excell. Als de factuur gemaakt is wordt het bijhouden van de betaalde, en vooral de niet betaalde facturen, vaak onoverzichtelijk. Sommige sturen nog een herinneringsfactuur, andere laten het gaan totdat de frustratie zo groot is dat het incassobureau er aan te pas moet komen.

Slim factuurbeheer

De applicatie is speciaal ingericht voor de ZZP’er om zijn facturen te maken en te beheren. Het pakket biedt het eenvoudig en snel maken en versturen van een digitale factuur. Desnoods ‘s avonds vanuit het hotel. Een eigen agenda met voorbereidende acties voor het aanmaningstraject, waaronder digitaal herinneringen en aanmaningen versturen maar ook telefoonacties. En voor de ZZP’er die tijd, geld en frustratie wil besparen is het pakket waarbij CompactOnline het gehele aanmaningstraject overneemt.

 

Koppeling met administratiekantoren

 

Omdat het administratiekantoor meer moet zijn dan alleen de boekhouder, en de ervaring leert dat het makkelijk is als dit een kantoor in de eigen regio is, is er een samenwerking opgezet met administratiekantoren door het hele land die de koppeling met de applicatie ondersteunen. Binnen één minuut heeft het administratiekantoor de juiste factuurgegevens, wat tijd en dus geld bespaart. Immers “omzet is pas behaald, als de facturen zijn betaald” zegt Conny Oosting-Wildeboer.

Meer info: www.compactonline.nl

 

 

Delen via

Vergelijkbare berichten