Direct financieel fundament bij eerste paal nieuw Cambuurstadion

Op financieel directeur Gerard van den Belt maakte de ceremonie veel indruk en hij was niet de enige. Er is dan ook tien jaar aan de planvorming gewerkt en met de komst van het nieuwe stadion hoopt de directie de begroting op te hogen van 8 miljoen euro naar 15 miljoen. Dat roept emoties op in Leeuwarden. Van den Belt: "Het is iets waar je heel lang naar hebt uitgekeken. Je werkt er zo lang naartoe en als het dan eindelijk zover is, krijg je een beetje het gevoel van: is dit het dan?"

Ook Jan Leegstra, voorzitter van de Businessclub Cambuur was onder de indruk. Hij gaf toe dat hij op het moment suprême zelfs een traantje had weggepinkt. “Er is door zóveel; mensen zo hard aan gewerkt. En het is voor de club zó hard nodig. Er kunnen nu echt mooie tijden aanbreken.”

Leegstra grijpt het momentum samen met een groep andere ondernemers aan om nog een geldinzameling te houden. Er kunnen namelijk heipalen worden gesponsord, voor een bedrag van 999 euro. De gulle gevers krijgen een naamsvermelding op de paal die de grond in gaat, maar ontvangen ook een certificaat en een permanente vermelding in het nieuwe stadion.

Een filmpje van de ceremonie en over de actie staat onder dit bericht.

Kijk voor meer informatie op www.hetfundament.cambuur.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten