Directeur neemt afscheid van ROC Friese Poort

Uniformberoepen

Postma was van 1996 tot 2016 directeur van de vestigingen Leeuwarden en Dokkum. Hij heeft veel betekend voor de school en specifiek voor de Defensie gerelateerde teams op landelijk niveau. Postma heeft aan de bakermat gestaan van de opleidingen van Uniformberoepen en onder andere door zijn inzet zijn deze teams gegroeid tot zo'n 800 studenten. Met als hoogtepunt de aanstaande nieuwbouw van de opleidingen Uniformberoepen in Leeuwarden.

Afscheid

De afgelopen week waren er diverse afscheidsmomenten. Daarbij werd ook het Daan Postmaplein op de locatie Wilaarderburen in Leeuwarden onthuld. Woensdag 30 maart jl. was het officiële afscheid in de Harmonie met spreker Paul Scheffer. Paul Scheffer is publicist en schreef de bestseller ‘Het land van aankomst’. Hij besprak tijdens de afscheidsbijeenkomst de problematiek van de migrantenjongeren in Nederland. Door Postma zijn open blik en oog voor verschillende mensen in de samenleving, is het ook niet toevallig dat dit actuele onderwerp tijdens zijn afscheid werd behandeld.

Vanaf 1 mei a.s. zal Jacoba Posthumus Daan Postma opvolgen als vestigingsdirectrice  op de vestigingen Leeuwarden en Dokkum.

Delen via

Vergelijkbare berichten