Domino ICT ontwikkelt eigen clouddienstenpakket

“Wij hebben oog voor het rendement van de investeringen van onze klanten. Daar zijn onze adviezen op gebaseerd. We luisteren goed naar onze klanten, maar houden onze blik tegelijkertijd op de toekomst gericht”, aldus Lok. Tell-IT, de verzamelnaam voor tal van diensten die nu door Dominio ICT in de markt worden gezet, is daar een goed voorbeeld van. Het is een combinatie van verschillende oplossingen, waar de klant die diensten uit kan halen die voor zijn bedrijfsvoering relevant zijn, legt Dik uit. Al die diensten hebben een gemeenschappelijk karakter. Ze worden afgenomen in de vorm van een abonnement tegen een vast bedrag per maand en zonder investering vooraf.

 

Eigen datacentra

“De diensten worden aangeboden vanuit onze eigen datacentra en we maken gebruik van eigen hardware en verbindingen”, stelt Dik. “Je kunt als ondernemer altijd en overal gebruikmaken van alle onelinediensten zonder dat je zelf bezig hoeft te houden met de achterliggende technologie. Het is efficiënt en nog voordelig ook, want je hoeft niet te investeren in hardware zoals bijvoorbeeld een eigen server of een telefooncentrale. Het enige wat je nodig hebt is een internetaansluiting en die kunnen we desgewenst ook verzorgen.”

 

Betrouwbaar en veilig

Of het nu gaat om de opslag van informatie, bellen over internet, betrouwbaar en veilig internet of 24 per dag overal bij je eigen data kunnen, via de cloud is het allemaal mogelijk. Zelfs bellen via een eigen online telefooncentrale behoort tot de mogelijkheden. Dik: “Tell-IT bevat dus een heel breed pallet aan clouddiensten. Het is een zeer betrouwbaar en veilig systeem. We werken op dat gebied dan ook strategisch samen met grote spelers zoals KPN en Nederlandse datacentra.”

 

De voordelen zij groot, stelt Lok. “ Met dit model maken we het ook voor de kleinere ondernemer mogelijk om van deze diensten gebruik te maken. Alleen al op de telefonie kan een bedrijf zo 30 procent besparen en toch altijd en over bereikbaar zijn. Tell-IT heeft de toekomst. Het is de manier om slim en efficiënt te ondernemen.”

Delen via

Vergelijkbare berichten