Doorstart Miedema Bedrijven een feit!

Miedema Bouwmaterialen gaat in afgeslankte vorm verder met 15 medewerkers. Met een uitgebalanceerd voorraadassortiment, kennis van zaken en ondersteund door een lenige logistiek zullen de klanten zich weer snel thuis voelen bij Miedema Bouwmaterialen. Met op de professionele klant gerichte openingstijden en een compleet nieuwe webshop kan er efficiënt worden gewerkt en 24/7 worden besteld. Daar profiteren onze klanten van.

Kantoren en magazijnen zijn nu vlak bij elkaar gesitueerd, zodat iedere medewerker, met ondersteuning van de modernste automatisering, efficiënt zijn werk kan doen.

 

Miedema HoutIndustrie zal ook haar organisatie aanpassen en heeft straks 16 medewerkers. Met het omvangrijke machinepark, moderne productietechnieken en materiaalkennis kan een breed scala aan producten worden geleverd. Miedema HoutIndustrie heeft de gevraagde levertijd van de klant als uitgangspunt. Snel anticiperen op vragen uit de markt is de basis. De “alle- bewerkingen onder 1 dak” strategie, is nu waardevoller dan ooit. Zagen, schaven, profileren en daarna in eigen huis gronden en aflakken zorgt voor de snelste doorlooptijd. Belangrijk voor klanten die steeds sneller moeten reageren, in de complexe markt van vandaag.

 

Miedema Nautic is buiten het faillissement gebleven en blijft haar rol als totaalleverancier voor de jachtbouw ook in de toekomst met extra power vervullen. Vanaf 25 oktober 2012 zullen de bedrijfsactiviteiten zich weer normaliseren.

Delen via

Vergelijkbare berichten