Duurzaam innoveren loont

Organisator Duurzaamheidsplatform Heerenveen wist een naam van faam te strikken als keynote speaker voor deze conferentie: Thomas Rau, oprichter van ondermeer het One Planet Architecture Institute en Turntoo, het model waarbij consumenten alleen voor de prestatie betalen en niet meer voor de grondstoffen in het product. Verder wordt een groot aantal praktijkcases gepresenteerd waarin wordt ingegaan op de kritische succesfactoren en de rol en verantwoordelijkheid van opdrachtgevers en overheden.

De conferentie is een initiatief van Cradlekring Noord en Bouwend Nederland Regio Noord en wordt verder ondersteund door Provincie Fryslân, Projectbureau A7Westergo en NOM. De conferentie is vooral bedoeld voor bedrijven, onderwijs, architecten- en ingenieursbureaus en opdrachtgevers/afnemers zoals overheden, woningcorporaties en zorginstellingen. De bijeenkomst wordt geleid door Eric Jansen, directeur van KvK Noord Nederland.

Aanmelden voor deze (kosteloze) conferentie kan via www.nom.nl/inschrijvingdv2012 of via duurzaamverdienen2012@gmail.com

Delen via

Vergelijkbare berichten