Ecommerce Academie nieuw digitaal initiatief van NOFCOM & 360ecommerce

Online ondernemen met eigen webshop

Vanaf 26 april 2012 worden elke maandag ochtend maximaal 8 ondernemers, in 10 workshops, voorbereid op en begeleid naar het online ondernemen. Gedurende deze workshops bouwen we samen een complete Magento webshop, zonder dat daar technische kennis voor nodig is. De webshop die wordt gebouwd blijft in bezit van de ondernemer.

Online ondernemen onder professionele begeleiding

Gedurende het programma leren ondernemers over de inrichting, het beheer en het in de markt zetten van de webshop. hoe je de webshop inricht, beheert en in de markt zet. Na afloop heeft u als ondernemer een eigen webshop en weet u als geen ander om deze hoger in Google te positioneren.

Online voordeel

Na het traject hebben bedrijven nog recht op 4 advies uren voor vragen. Begin vandaag nog met online ondernemen. Het complete traject incl. webshop kost normaal € 2950,- Met de actiecode NOFCOM kunt u deelnemen aan de Ecommerce Academie voor slechts € 2500,-“ . U kunt zich aanmelden via www.ecommerceacademie.nl .

NOFCOM is het leerbedrijf van ROC Friese Poort. De kernactiviteit van NOFCOM is het meedenken met MKB ondernemers inzake digitale innovatie zoals website, webshop, social media en digitale communicatie via nieuwsbrieven. In samenwerking met ICT- en internetpartners uit Noordoost Friesland fungeert NOFCOM als aanjager voor nieuwe digitale initiatieven.


360ecommerce is een full service internet bureau gespecialiseerd in het genereren van meer leads en omzet via websites en webshops.360ecommerce is een full service internet bureau gespecialiseerd in het genereren van meer leads en omzet via websites en webshops.

Delen via

Vergelijkbare berichten