Ecurion opent 8e vestiging in Friesland

Ecurion heeft onlangs haar 8e vestiging geopend in Burgum. De adviseurs van Ecurion zijn gespecialiseerd in de financiële advisering voor ondernemend Nederland. Ecurion lost alle financiële vraagstukken op het gebied van pensioenen, hypotheken en vermogensplanning van de ondernemer op een persoonlijke en deskundige wijze op. Waar mogelijk zoekt Ecurion de scheidslijn op tussen privé en zakelijke financiën, omdat juist op dat gebied veel winst voor ondernemers valt te behalen. De ondernemer creëert hierdoor tijdswinst, krijgt deskundig en écht onafhankelijk advies en behaalt prijsvoordeel door de kostentransparante werkwijze van Ecurion.

Belangrijk onderscheid van Ecurion is dat men niet op provisiebasis werkt, maar met een adviesvergoeding aan de klant. Hierdoor is de onafhankelijk echt gewaarborgd. Groot voordeel is dat Ecurion klanten vooraf exact waar ze aan toe zijn. Deze werkwijze garandeert de klant een 100% onafhankelijk advies én veelal een lagere prijs.

Samenwerking Credion

Ecurion werkt nauw samen met Credion, dé onafhankelijke adviesorganisatie in zakelijke financieringen. Door de samenwerking zijn wij in staat om voor u met de beste oplossing te komen bij een zakelijke financieringsvraag. Als u gebruik maakt van de diensten van Credion en Ecurion voorkomt u dat er risico's dubbel verzekerd zijn of, erger nog, dat er risico's niet verzekerd zijn.

Toonaangevend

Voor Ecurion staat onafhankelijkheid voorop. Ecurion heeft geen belang bij een bepaalde bank of instelling, maar wel bij een tevreden ondernemer.

Delen via

Vergelijkbare berichten