Een belangrijke mijlpaal voor Constructabouw

Constructabouw vierde vrijdag 6 oktober een groot openingsfeest van hun nieuwe pand. Vanaf juli 2023 opereert het bouw- en aannemingsbedrijf vanaf het Businesspark Friesland-West 25 te Heerenveen.

“Het werd tijd om, na 18 jaar een eigen pand te bouwen”, aldus Martha Smit, eigenaar/directeur van Constructabouw.

Heerenveen

De bloeiende onderneming was uit haar jasje gegroeid op de bestaande locatie, een (huur)bedrijfspand in Heerenveen. Het bouwbedrijf krijgt met deze nieuwbouw een prachtige A-locatie en de werkplaats, opslag en kantoren zijn allemaal wat groter dan onze vorige locatie. De nieuwbouw is wat Smit betreft erg geslaagd. “Het is een strak gebouw, maar wel met een zeer warme uitstraling. Het is een pand waar de drempel laag ligt voor iedere klant die eens wil praten over verbouw- of nieuwbouwplannen”, aldus Smit.

Vanaf deze plek blijft Constructabouw zowel haar zakelijke als particuliere klanten bedienen. En ze blijven bouwen aan een grote diversiteit aan projecten. Verbouw, Nieuwbouw en Utiliteit. Constructabouw wil door die diversiteit aan projecten kunnen mee bewegen met de markt en hoopt vanaf deze locatie nog vele jaren verder te kunnen bouwen aan mooie bouwprojecten.   

Vergelijkbare berichten